· InGold’s Border collies ·

29.8.2023. godine dobili smo nove border collie štence!!
To je naše “J” leglo.

Što je graničarski koli? Jesam li ja osoba za graničarskoga kolija? Koje su potrebe graničarskoga kolija? Gdje kupiti štene graničarskoga kolija? Radna ili izložbena linija? Život s graničarskim …

Smješteni smo u Kerestincu, nedaleko glavnoga grada Hrvatske – Zagreba. Ako imate pitanja o nama, našim psima, štencima ili općeniti o graničarskim kolijima, slobodno nam se javite!

· Border collie štenci ·

S ponosom predstavljamo InGold's “J” leglo koje je došlo na svijet 29.8.2023. godine!

Više informacija o novom leglu možete pročitati ovdje

Ukoliko ste zainteresirani za border collie štene iz ovoga legla, slobodno me kontaktirajte!

 

Dobrodošli na našu stranicu!

Mi smo mala uzgajivačnica graničarskih kolija smješteni u Kerestincu – nedaleko Zagreba.

Naš je cilj uzgojiti kvalitetne graničarske kolije, a to znači – zdrave pse sa savršenim temperamentom, s visokom motivacijom da udovolje vlasniku, energične i aktivne članove obitelji koji mogu raditi bilo koji pseći sport, a koji pritom izgledaju prekrasno i to mogu dokazati i u ringu na bilo kojoj psećoj izložbi.

Svi naši psi koje koristimo u uzgoju zdravstveno su pregledani: rendgenski (HD, ED, OCD), DNA testirani na sve genetske bolesti (CEA, CL, TNS, MDR1, IGS) te redovne kontrole očiju (CEA, PRA, KAT, RD, glaukom...).

Svjesni smo da graničarski koli zahtijeva mentalnu i fizičku aktivnost, stoga sa svojim psima svakodnevno treniramo mnoge pseće sportove kao što su spasioci, agility, frizbi, poslušnost, trikovi, a ponekad odemo i na ovčarenje.

 

           

Uzgajivačnica InGold's registrirana je i priznata pri FCI-u, a također smo članovi i Hrvatskog kinološkog saveza (HKS-a), Udruge za britanske ovčare te Kluba za obuku sportskih i službenih pasa „Zagreb“ (KOSSP „Zagreb“).

FCI logo     HKS logo       UBOP     KOSSP logo